Milá Hanko,
ještě jednou bych Vám chtěl velice poděkovat za horoskop, který jste mi vypracovala. Byl jsem fascinován tím, jak přesně jste v horoskopu zachytila věci,které jsem v životě prožíval a prožívám. Jak jsem Vám již říkal,myslím si, že pojmenováním určitých (ne vždy snadných) životních situací získáváme nad nimi kontrolu a hlavně možnost změnit je v náš prospěch, pokud budeme chtít. Nyní už naprosto rozumím tomu, že astrologie může pro někoho být nástrojem osobního rozvoje. Svůj horoskop jsem četl už více jak čtyřikrát a stále v něm nacházím nové a nové věci, které mi umožňují chápat, to co zažívám v každodenním životě.
Děkuji velice za Vaše citlivé a velice taktní komentáře ke věcem, o kterých jsme se při našem setkání bavili. Je vidět, že jste toho v životě již hodně prožila a můžete druhé obohatit a inspirovat svými zkušenostmi, hlubokým vhledem a optimismem. Díky moc za to, věřím tomu, že tohle je ta nejlepší cesta, jak s druhými mluvit a motivovat je k hledání jejich vlastních řešení.
Také bych chtěl moc ocenit tu obrovskou práci, kterou jste si s mým horoskopem musela dát, zřejmě jste pro astrologii skutečně nejen nadaná, ale také nadšená. Vzhledem k tomu mi přijde cena za vypracování horoskopu od Vás, více než přijatelná.
Hanko, ještě jednou Vám moc a moc děkuji za pomoc, které se mi díky Vašemu horoskopu dostalo a do budoucna Vám přeji hojnost, tak moc spokojených klientů, jak jsem já. Věřím tomu, že to bude ve prospěch nás všech.
Jirka
Titulek: Osobní horoskop Datum: 03.04.2017